BejelentésKisállat panzió és fizioterápia
fizioterápia,gyógytorna,panzió, lakásban tartott kisállatoknak is

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Fizioterápia és manuálterápia

 

A funkcionális képességek szinten tartása/helyreállítása. A betegségek megelőzése, gyógyítása, rehabilitációja. Ebből adódóan a fizioterápia minden klinikai területen jelen lévő terápiás lehetőség

 


Kisállat rehabilitációs tevékenységemet kizárólag, orvos által felállított diagnózis alapján, Veszprémben a Kedvenc Állatorvosi rendelőben végzem.!Komplex terápia a prevenciótól a gyógykezelésen át a rehabilitációig


Manuálterápia, Masszázs


- Frissítő masszázs: Frissítő masszírozást egészséges lovakon végzünk. Nagyobb izomcsoportok intenzívebb átmaszírozása révén keringésfokozó hatást érhetünk el, mellyel javul a salakanyag eltávozás, szövetek vérellátása.
- Nyugtató, lazító masszázs: Ebben az esetben inkább finomabb, lágyabb mozdulatok dominálnak, célunk az igénybevett merev izomzat fellazítása
- Gyógymasszázs: A gyógymasszázs alkalmával átmaszírozhatjuk az az összes izomcsoportot, de a terapeuta célzottan a problémás területen dolgozik többet. A masszírozás mellett az izomcsoporthoz tartozó izületeket átmozgatja, az izmokat nyújtja, áttornásztatja.

 

Mik azok a stresszpontok?

A stressz pont egy adott izomcsoportban található izomcsomó, feszülés, gyulladás, amely egyéb okok miatt alakul ki. A manuál terápia egy természetes és teljes értékű kiegészítő gyógyító eljárás. Különleges technikák segítségével megvizsgálja és kezeli a különböző mozgás zavarokat, melyek ízületi blokádok, izomfeszülések, szalagrövidülések vagy kontraktúrák miatt alakultak ki. Felismeri és kezeli az olyan eltéréseket, amelyek izom feszültségekhez és fájdalomhoz vezetnek és ezek által negatívan befolyásolják az állatok állapotát.

 

Fizioterápia Eszköztára:

A bal oldali menüsorban az egyes eszközös kezelésekről részletesebben is olvashat.


  • Elektromágnes-terápia (pulzáló váltakozó polaritású elektromágnes kezelés)nagy teljesítményű,orvostechnikai eszköz

 

  • Amplimed Synchro-Modulált Elktro terápiás készülék mely 10x hatékonyabb egy hagyományos elektroterápiás kezelésnél (MET terápia)

 

  • Tens készülékek iontoforézissel, Szelektív ingeráram készülékek

 

  • Infra-zuhanylézer(16 diódás zuhanyfejes nagy teljesítményű orvostechnikai eszköz) -mozgásszervi rehabilitációra.Mivel a mély szövet alatti kezelésekre kizárólag az infralézer alkalmas, ezért a 16 diódás zuhanyfejjel kiválóan lehet izületeket, inakat izmokat és egyéb mozgásszervi problémákat kezelni. Állítható teljesítményének köszönhetően alkalmas még bőrbetegségek, sebek, fájdalmas testrészek,gerincproblémák kezelésére is.

 

  • Infra-pontlézer,akupunktúrás vagy akupresszurás, illetve triggerpontok stimulálására,kisizületek kezelésére. Az infra lézer mélyen behatol a szövetek alá.

 

 

  • Vörösfényű pontlézer, sebek hegek,bőrproblémák, műtétek utáni sebek gyors regenerálódására, szebb-hegmentes sebgyógyulás,szájüregi problémák kezelése, foginynyulladás..stb. A vörösfényű lézer felszíni kezelésre alkalmas(orvostechnikai eszköz)

 

  • Ultrahang-terápiás készülék víz alatti ultrahangterápiára is alkalmas,pulzáló és folyamatos üzemmóddal. Az ultrahang kezelés közben hatóanyag tartalmú krémeket mélyebbre lehet juttatni mint ha  csak bemasszíroznánk (Nagyteljesítményű orvostechnikai készülék)

 

  • Infra-Hő terápia

 

A készülékek kizárólag terápiás célra kifejlesztett TÜV és CE engedéllyel ellátott orvostechnikai eszközök.

 

Kiegészítő terápiák:

  • Moxa terápia
  • Kinesio-Tape terápia

 

Hatásai:

a fájdalomcsillapítás; a gyulladáscsökkentés; a mozgáskorlátozottság megszűntetése vagy mérséklése a szív- és keringési rendszer működésének javítása, az izomerő növelése az izomegyensúly zavarainak leküzdése izomrelaxálás mozgáskoordináció javítása.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!