BejelentésKisállat panzió és fizioterápia
fizioterápia,gyógytorna,panzió, lakásban tartott kisállatoknak is

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Kisállat gondozása-megőrzése

(kutya, macska és más kisállatok számára)

 


  1. Szolgáltatásunkat csak érvényes veszettség elleni oltással, és az azt igazoló oltási könyvvel (vagy annak hiánya esetén az állatorvos által kiállított nyilatkozattal) rendelkező ebek vehetik igénybe, amelyet a kutya átadásával egy időben, át kell adni.Regisztrált chip, és annak igazolása kötelező!
  2. A kutya(kutyák,más állatok ) átvétele, és átadása előre megbeszélt időpontban történik.
  3. A gazdák elfogadják, hogy viselkedési zavarokkal küzdő, valamint a kezelhetetlen és agresszív állatokat nem áll módunkban megőrzésre fogadni. Amennyiben a megőrzés ideje alatt mégis felmerül ilyen jellegű probléma, a gazda,vagy megbízottja köteles a kutyát azonnali hatállyal máshol elhelyezni és a lefoglalt idő teljes költségét megtéríteni! Amennyiben nincsen az állat elhelyezésére más alternatív megoldás, ebben az esetben a tulajdonos beleegyezik, hogy az állat állatorvosnál, felügyelet alá legyen elhelyezve.
  4. A gazdák elfogadják, hogy minden nemű, az állat által okozott anyagi kár megtérítése, valamint a megőrzés során felmerülő, elkerülhetetlen költségek (esetleges féreghajtás, orvosi kezelés, stb.) a gazdát terhelik!
  5. A gazdák elfogadják, hogy előre foglalás esetén kötelesek a teljes időszak díjának 50 %-át megfizetni, a fennmaradó összeget pedig a állat átvételének napján  egy összegben kifizetni.Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszatéríteni!
  6. Lakásban kizárólag 100%-an szobatiszta kutyát áll módunkban fogadni.Amennyiben a kutya lakásban nem viselkedik szocializáltan, abban az esetben kizárólag kinti elhelyezésre kerül sor!
  7. Lehetőség szerint az állat saját ételét-kutyatápját  kapja. Amennyiben a gazda nem hozza a kutya megszokott tápját, tudunk biztosítani száraz kutyaeledelt és/vagy nedves kutyakonzervet. Kistestű kutyák esetén ez napi+ 300 Ft, nagytestű kutyák esetén napi+ 500 Ft.-
  8. Elsősorban nem kennelekben tartjuk a kutyákat, hanem bekerített kb. 1000 m2 területen szabadon mozoghatnak. Amennyiben azt látjuk, hogy a kutya nem barátságos vagy agresszívan viselkedik társaival, ez esetben lehetőség van külön elkerített kenneles elhelyezésre is.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!