BejelentésKisállat panzió és fizioterápia
fizioterápia,gyógytorna,panzió, lakásban tartott kisállatoknak is

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

 

 

Csárda-Major

Ló és kisállat-farm

Kisállat Panzió

 

A kisállat-panziónk Tótvázsony külterületén a Csárda-Majorban található. Érdekesség hogy az épület 1750-ben épült, eredetileg Betyár Csárda volt, és legendák szólnak róla, hogy itt bújtatták,illetve törzsvendég volt a híres Savanyó Jóska Bakonyi Betyár.

A telek össz. területe 8000m2. Ennek egy részén lovak vannak, a terület többi része a kutyák rezidenciája.


A családias hangulat megőrzése érdekében, egyszerre maximum 4-8 kutyát áll módunkban fogadni. Nem az a cél, hogy sok kutyát összezsúfoljunk, hanem sokkal inkább az, hogy tudjunk foglalkozni velük és távol megszokott környezetüktől is otthonosan és jól érezzék magukat.

Egyre több visszajáró vendégünk van,mivel nálunk nem "nagyüzemi" kutyapanzióztatás van, hanem inkább a gazdi távolléte alatt a vendég kutyák nálunk családtagok ugyan úgy mint saját kutyáink.

Ló és kisállat farmunkon jelenleg 2 bárány, 4 ló, 8 nyuszi, 2 minimalac, 4 kutya és 5 cica él.

Panziónkban éppen ezért elsősorban olyan kutyákat áll módunkban fogadni akik jól szocializáltak, barátságos, könnyen kezelhetőek, nem agresszívak, és nem lépnek fel támadó jelleggel a farmon található más állatokkal szemben sem.Szabadban történő elhelyezés: Tágas,füves kennel,kutya méretének megfelelő,hőszigetelt kutyaházzal.Amennyiben a kutya barátságos társaival nem agresszív. felügyelet mellett a nap nagy részét hatalmas területen sok játékkal sok mozgáslehetőséggel töltheti. Kennelben csak a szükséges időre helyezzük el(pl:éjszaka, csendes pihenő, etetés..stb.)

 

2017 Június közepétől 4 db panziós kennel áll rendelkezésünkre,


- 1 db 20 m2-es, füves, 2 db kutyaóllal , melybe akár egy családból érkező 2-3 kutyát is el tudunk helyezni

- 3 db 12 m2-es fedett, füves, kutyaóllal

 

Fontos!: Mint említettem lovaink is vannak, így elkerülhetetlen hogy a kutyák a lovakkal találkozzanak. Lovaink kutyákhoz vannak szokva, de azt nem szívlelik ha a kutya velük agresszív. Ennek tükrében agresszív, kezelhetetlen kutyákat  sajnos nem áll módunkban fogadni.


Lakásban való elhelyezés: Lakásban való altatás, elhelyezés feltétele a szobatisztaság!-Sajnos nem minden esetben tudjuk a kutyát lakásban is fogadni, mert bent a házban más kisállatok megőrzése is történik. Ebben az esetben csak kinti elhelyezésre tudjuk a kutyákat fogadni!

Amennyiben azt tapasztaljuk hogy a kutya a bútorokban, berendezési tárgyakban kárt tesz, kizárólag benti mobilkennelben, vagy kinti kennelben áll módunkban elhelyezni.


Bejelentkezés szükséges! - Bejelentkezéskor kérem adja meg a kutya nemét, korát, fajtáját, mivel szem előtt kell tartani az állatok biztonságos elhelyezését is. Panziónkban nem lehet egyszerre tüzelő szuka, és ivaros kan kutya, illetve eltérő temperamentumú kutyákat sem áll módunkban egyszerre panzióztatni a nem kívánt balesetek elkerülése érdekében!

 

Időpont előre foglalása: A mennyiben jóelőre tudja elutazása idejét, lehetőség van rá, hogy előre lefoglalja kedvencének a panziós napokat. Ez esetben a lefoglalt napok díjának 50% kérjük előre rendezni, csak ebben az esetben tudjuk a panzióztatást biztosítani.

Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni!


Kérem ennek szíves figyelembevételét, és megértését!


A panzió kezdetekor a kutya oltási könyvének bemutatása, és a chip meglétének igazolása szükséges!

 

Kérem hozza magával:

  • Saját (alvó)hely – ha a kisállat igényli (általában biztonságérzet ad neki, ha érzi a saját szagát, illetve, ha otthonról ismerős dolgok veszik körül).
  • Tál – amiből eszik.
  • Élelmet, mert az árak az étkeztetést, nem tartalmazzák.
  • Játék – ha szeret játszani. Nem érdemes a legdrágábbat hozni, mert előfordulhat, hogy tönkremegy a nagy játszadozásban.
  • Póráz, nyakörv

 

Jó tanács!

- Amennyiben már tudja elutazása időpontját, érdemes előre a kívánt napokat lefoglalni, mert korlátozott létszámban tudunk csak kutyákat fogadni.

- Nyári szezonban, illetve hosszú hétvégekor nagy a túljelentkezés. Kizárólag az előre bejelentett kutyáknak tudunk helyet biztosítani.

 

- A lefoglalt időpontokról a bal oldali menüsor alján tájékozódhat.

Árak:

- Kinti elhelyezés: 3.000ft/ nap

- Lakásban altatás+ napközbeni kinti elhelyezés: 4.000 Ft/ nap

- Szállítás 100 ft/ km oda-vissza úttal számolva


  • Tel:+36-70/345-3375
  • Email : vajky1@gmail.com

 

Mielőtt elhozná hozzánk kedvencét, kérem olvassa el a házirendet, és a működési szabályzatot. A kisállatok átadás-átvételekor a Nyilatkozat és az Adatlap kitöltése kötelező!

 

 

 

 

 

Tágas, füves kennel, szabadban tartott kutyáknak


 

 

 

 

 


 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!