BejelentésKisállat panzió és fizioterápia
fizioterápia,gyógytorna,panzió, lakásban tartott kisállatoknak is

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

 

Mágnes-terápia

( a készülék bérelhető)

A mágnes-terápia nem más, mint a mágneses térerő szervezetünkre gyakorolt gyógyító hatásának alkalmazása, melynek hatását tudományos kutatások igazolták.

Az elmúlt évtizedekben megállapították, hogy sejtjeinket és szerveinket biomágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető mágneses terek káros hatásaitól. Megbetegedések esetén a sejtek, így a szervezet mágneses tere megsérül, öngyógyító folyamata lelassul. A mágnesek gyógyító ereje abban rejlik, hogy helyreállítják a sérült mágneses teret, és a gyógyulás ideje alatt fenntartják azt.

A biomágneses terápia visszaállítja a megfelelő mágneses egyensúlyt. A mágneses energia csökkenti a gyulladásos folyamatokat és javítja a vérkeringést A gyulladásos szövet pozitív töltéseket bocsát ki. A negatív pólusú mágnes visszaállítja a természetes egyensúlyt javítja a vérkeringést, tágítja az ereket és így nagyobb vérmennyiség jut a sérült területre, amely segít a toxikus anyagokat eltávolítani Növeli az immun rendszer aktivitását a fehérvérsejtek oxigenizációjának növelése révén .

A mágneses mező úgy hat, mint antibiotikum csökkentve a savasságot és a mikroorganizmusok számára a túlélés lehetőségét.A mágneses energia a stresszt csökkenti a melatonin termelése révén, mely stresszoldó és nyugtató hatású.

 

Alkalmazási területei: * Optimális teljesítmény elérése a sportban * Egészségmegõrzés, regeneráció és az általános életerõ fokozása * Az anyagcsere és az oxidatív folyamatok aktiválása, kólika,egyéb belgyógyászati problémák * A légzés elmélyítésének elõsegítése, kehesség,léguti betegségek kezelésére,allergia * A vérellátás fokozása a hajszálerekben * Fokozza a szövetek parciális oxigén nyomását * Segítik az erek kiépülését * Fokozza a nyirok elfolyását, illetve a salakanyagok eltávolítását, a méregtelenítést * Gyorsítja a gyógyulást * Fájdalmas myopathiák esetében * Rándulások, zúzódások és ficamok * A csont- és izomrendszer degeneratív megbetegedései kezelésére * Reumatikus panaszok enyhítésére * Artrózisok és ízületek degeneratív elváltozásainál * Heveny és krónikus ín- és ínhüvelygyulladások esetén * Ínrost szakadása * A csontközötti izom (musculus interosseus medius) károsodása * Sebgyógyulás zavara esetén, törések gyógyulásakor, sõt késleltetett kallusképzõdés és pseudoarthrozisoknál is * Hegesedéskor fellépõ fájdalmak kezelése (heggranulóma) * Immungyengeség * Fejlõdési rendellenességek vagy helytelen edzés okozta elváltozások javítása * Az általános jó közérzetet feszültségoldással javítja

 

Kontra indikációk: daganat, vemhesség, szívritmus-szabályozó (gyártótól függően lehetséges), lázas állapot.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!