BejelentésKisállat panzió és fizioterápia
fizioterápia,gyógytorna,panzió, lakásban tartott kisállatoknak is

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Masszázs-Gyógytorna- Frissítő masszázs: Frissítő masszírozást egészséges állaton végzünk. Nagyobb izomcsoportok intenzívebb átmasszírozása révén keringésfokozó hatást érhetünk el, mellyel javul a salakanyag eltávozás, szövetek vérellátása.


- Nyugtató, lazító masszázs: Ebben az esetben inkább finomabb, lágyabb mozdulatok dominálnak, célunk az igénybevett merev izomzat fellazítása


- Gyógymasszázs: A gyógymasszázs alkalmával átmaszírozhatjuk az az összes izomcsoportot, de a terapeuta célzottan a problémás területen dolgozik többet. A masszírozás mellett az izomcsoporthoz tartozó izületeket átmozgatja, az izmokat nyújtja, áttornásztatja.


- Reflex terápia, triggerpont masszázs gyógytorna(passzív és aktív torna) a fizioterápia legjelentősebb része, melynek célja a beteg testrész vagy szerv funkciójának helyreállítása. A végtagok passzív mozgatása megakadályozza az ízületi mozgásterjedelem beszűkülését.

Az aktív torna során már a kutya végzi a célzott gyakorlatokat esetleg speciális eszközök segítségével. Alkalmazható gyakorlatok: stabilizációs gyakorlatok; ügyességi, koordinációs gyakorlatok. ,járóiskola..stb


 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!